2013. december 29., vasárnap

6.fejezet

Aki keres az talál

Arra ébredtem hogy napfény tölti el a szobát. Miután reggeliztem zuhanyoztam és felöltöztem volt időm újra elővenni a könyvet, mielőtt a barátaimhoz mentem volna.

"Egy forró fürdő minden bajt elfeledtet. Elég sok rajtam a zúzódás és most újra érzem a pofon után való zsibbadást az arcomon.

Örökké ott tudtam volna üldögélni, de kihűlt a víz. Magamra kaptam gy törölközőt és indultam a gardróbba.Csak reméltem hogy azóta eltűnt a vér és minden egyéb amit reggel találtam odabent..Megkerestem a villanykapcsolót hogy lássak az esti sötétségben. Egy tiszta, rendezett helyiség fogadott, tele szép tiszta, és új ruhákkal.
felkaptam a fehérneműt és egy nagyobb pólót ami elég kényelmesnek néz ki hogy aludhassak benne. Találtam egy hajgumit amivel felköthettem a hajamat. 

Megnyugtató a fürdő, a gardróbbal.. ide senki más nem jöhet be csak én, mivel belülről zárható... bár amilyen erővel be lett törve a kinti ajtóm nem hinném hogy nehézséget okozna ezt egy pöccintéssel kinyitniuk. Ahogy kiléptem a fürdőből minden tekintet rám szegeződött.. sosem szerettem ha a figyelem középpontjában vagyok most meg főleg nem vágytam erre.
Gyorsan húzogattam lejjebb a póló alját, így is a combom aljáig ért de még ez sem tűnk kellő mennyiségű takarásnak.
-Khmm-jelentettem ki nemtetszésemet a pillantásokra.
-Nemsokára készen vagyunk-jelentette ki az egyik.
Inkább nem szóltam semmit, leültem az ágyamra és vártam hogy végre készen legyenek.
El sem tudom képzelni hogy mi tart olyan sokáig egy nyomorult zár kicserélésében..

Jó sok idő elteltével végre elmentek. Még jobban tanulmányozhattam a szobámat.
Feldöntöttem a matracomat odébb tologattam a szekrényeket Találtam egy öngyújtót és némi pénzt..de ez egy fél doboz cigire se elég... hmm talán a komód fiókjaiban találok valamit.
Egy toll és még több pénz. Na ez már valami. az éjjeliszekrény fiókjába rejtettem a megtalált kincseimet, ha eddig nem takarítottak majd biztos most jön rájuk hogy mindent átkutassanak..

Mindent visszatoltam a helyére és bemásztam az ágyba... nem a legkényelmesebb de amennyire most kimerült vagyok egy kinti padon is eltudtam volna aludni... egy darabig azért néztem a csillagokat és gondolkoztam.
zene
Vajon keres a családom? feltűnt a barátaimnak hogy nem jelentkeztem? Hiányzom egyáltalán nekik?
Minden áron meg kell szöknöm, még ha bele is pusztulok de nem adhatom fel...

1 megjegyzés: